Updated 2024. There are innovations. 🎊 2024 Güncellendi. Yenilikler var.

Artık sizde kendi ürettikleriniz varsa bunların yanında Google gibi firmalardan ve şirketlerden reklam alıyorsanız

15 Mayıs, 2023 tarihinde oluşturuldu | iProket Güncellemesi Nelerdir? | 9,108 görüntüleme | 3 dakika okundu

Google, Yandex, Bing gibi yüzlerce arama motorları sayesinde bu içerikleriniz, SEO uyumlu olarak oluşturulduğundan tüm internetin her köşesinden sizlere ulaşabilme imkanı da olduğunu kendiniz zamanla göreceksiniz. Takip edip test..

  1.   Metinlerinizde artık emoji kullanabileceksiniz. Zaten var olan bu özellik artık kapsamı tamamen genişletilerek daha güncel ve geniş çaplı herkesin kullanılabileceği şekilde en güzel ve en yeni emojilerinizi artık kullanabileceksiniz.
  2.   Artık sizde kendi ürettikleriniz varsa bunların yanında Google gibi firmalardan ve şirketlerden reklam alıyorsanız bunları direk olarak paylaşabilecek, sonrasında kendi gelirlerinizi artırma imkanı sağlayacaksınız. Bu özellik ile sizde kendi reklamlarınızı ve sponsorlarınızı paylaşın. Diğer birçok platformdan ayıran en önemli özellik ise içerik üreticisi veya Video üretici gibi işlerde uğraşırsanız bile sayfaya eklediğiniz reklamlarınızla, gelen takipçileriniz sayesinde kazanç elde edebilirsiniz. Bu imkânı sizlere yeni özelliğimiz ile sunmuş bulunuyoruz.
  3. Twitter kullanıcısıysanız artık kendi önemli gördüğünüz Tweetlerinizi yada Twitter’da paylaştığınız akışlarınızı güncel olarak bu oluşturduğunuz profil sayfasında paylaşabilir, sonrasında takipçileriniz sizin en son hangi sosyal ağda aktif olduğunuzu kolayca görüp sizi takip edebilir. Yorumlarınızda buluşabilirsiniz. Sizi takip eden yüz binlerce kitlenize tek noktadan tüm sosyal ağlarınızı göstererek hangisinde aktif olduğunuzu göstererek onlara eğleneli zamanlar yaşatabilirsiniz. Tercih sizin. Hem üstelik internet aleminde Google, Yandex, Bing gibi yüzlerce arama motorları sayesinde bu içerikleriniz, SEO uyumlu olarak oluşturulduğundan tüm internetin her köşesinden sizlere ulaşabilme imkanı da olduğunu kendiniz zamanla göreceksiniz. Takip edip test edebilirsiniz. Çünkü daha öncelerde, defalarca anlattığımız gibi SEO üst düzey gerçek yapay zeka sayesinde sizi öne çıkarmak için ve iProket bağlı tüm kullanıcıları daha üst seviye aramalara çıkarmak için çalışan bir sistem ile sosyal platformlar bunları kısmi yaparken, burayı kendi web platformunuz gibi kullandığınızdan arama motorları sayesinde hep daha fazla ön planda olacaksınız. Detaylar için blog yazılarımız okuyabilirsiniz.
  4.    Artık en güzel oluşturulmuş sizden gelen istekler ve talepler doğrultusunda tema şablonlarını direk ana ekranda görebileceksiniz. Böylece daha kolay ve hızlı bir şekilde görüp kullanmayı hedefliyoruz.
  5.  Yapay zeka desteği eklenmişti biliyorsunuz. Hatta neredeyse ilk ekleyenlerden biri haline gelinmişti. OpenAi, ChatCPT sizlere daha geniş bir destek sunuyor. GPT 4 modeli ile Aİ 5 desteği ile artık daha fazla geniş yeni özellikleri alarak kullanabileceksiniz. Peki neler yapabiliyordunuz. Konuşa biliyor, sohbet edebiliyor, yapay zeka desteği ile resimler ve fotoğraflar oluşturabiliyor, en güzel kartlar oluşturarak lisanslı bir şekilde kullanabiliyor, sonrasında ise dilediğiniz şekilde makale ve blog yazdırabilmenize kadar hatta ve hatta hayallerinizin ötesine geçebilmeniz sizin elinizde.. Bu üç noktayı hatırladınız değil mi? Bunları zaten yapabiliyordunuz. Daha fazla için güncellendi. Takipte kalın.
  6. Yapay zekada Twitter oluşturucu eklendi.
  7. Yapay zekanızda Instagram Altyazı Oluşturucu, Ürün Adı Oluşturucu, Viral Fikir Oluşturucu
  8. Yapay zeka ile oluşturduğunuz görüntülerde aydınlatma ayarı uygulanarak eklendi.
  9. Yapay zeka GPT ile oluşturduğunuz resimlerde sanatçı stili ayarları eklendi ve birçok sanatçıya uygun resimler oluşturabilir ve hazırlayıp içerik üretebilirsiniz.
  10. Oluşturduğunuz yapay zeka ile görüntülerini kolaylıkla çoğaltma yeteneği eklenerek hızlıca işlem yapabilir ve vaktinizde kaybolmadan kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sizi düşünerek hazırlandı.
20 Mayıs, 2023 tarihinde güncellendi