Updated 2024. There are innovations. 🎊 2024 Güncellendi. Yenilikler var.

Arama motorlarında daha fazla ön planda olabilmeniz için ..

28 Mart, 2023 tarihinde oluşturuldu | iProket Güncellemesi Nelerdir? | 7,325 görüntüleme | 2 dakika okundu

Neler yapılabilir? İçeriklerinizi videolarınızı paylaşarak daha fazla ön planda kalın. Peki nasıl?

Neler yapılabilir?

İçeriklerinizi videolarınızı paylaşarak daha fazla ön planda kalın.

Pekia nasıl?


  • içeriklerinizi, videolarınızı, haberlerinizi, tasarımlarınızı, çalışmalarınızı ve projelerinizi hepsini ayrı olarak destekleyerek arama motorlarında nasıl ön planda çalışmalarınızı üst sırada çıktığını kendi gözlerinizle görün. Ne kaybedersiniz? Peki bu nasıl olacak. Uzun zamandır çalıştığım ve en iyi şekilde hazırladığım bir platform alt yapısında, çalışmalarınızı ekliyorsunuz. Yada ekliyoruz. gerisi bizim oluşturduğumuz yapay zeka destekli OpenAi ve SEO tarafından ön planda olmanızı sağlayan muhteşem bir çalışma. Blog yazınızı da yazabilirsiniz. Dilerseniz videolarınızı sosyal ağlarda eklediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz. Buda size daha fazla ulaşa bilirlik ile daha fazla kitlenize ulaşabilirsiniz. Kendi sosyal medya linklerinizi, hesaplarınızı ekleyerek daha fazla bir kişiye ulaşma imkanı sunuyor platform.


Peki neden eklemelisin? Ne kazanacaksın?


  • Hiç düşündünüz mü, ne kadar sosyal ağlarda içerikler, fotoğraflar, videolar ve hatta eski kalmış görünse de kısa ve öz kısa yazılarınızı paylaşıp eklerseniz o kadar fazla kişi sizi tanımış olacak her yerde.


Peki neden böyle bir çalışma yapıldı?


  • Çok basit, zaten yüzlerce ücretsiz hiç para ödemeden birçok yerde sosyal medyada ve hatta web platformlarda içerikleri neden ücretsiz paylaşmanıza izin veriliyor. Hiç para ödemeden o sosyal medyaları ve web platformları ve siteleri nasıl kullanmanıza izin veriliyor. İşte size bir hazır bilgiden ziyade düşünenlerin kalite olanların, olması istediğimiz için düşünme fırsatı. Bunu bulanlar bu platformda tüm içeriklerinizi paylaşarak, zamanla arama motorlarda ön planda çıktığını göreceksin.
  • Hatta size özel tanımlı kolay adapte olabilmeniz için bir wp alt yapısı ile ve wordpress alt yapısı ile hızlıca tek bir şekilde blog kategorisi altında paylaşma imkanı tamamen ücretsiz bu size ne kazandıracağını söyledik. Neden diğer sosyal medya hesapları ve diğer web site, platformlar ücretsiz kullanmanızı sunuyor bir düşünün. Birdeki farklı, onlarda olmayan güçlü bir şey yapay zeka eklendi. Daha onlar ekleyemedi desek.
  • Çok istediğiniz işte artık hazır. Bize ulaşın. Ne yapmak istediğinizi kısaca anlatın. Gerisi bizde.



28 Mart, 2023 tarihinde güncellendi